dimecres, 24 de juny del 2009

Preparatius de LA CURSA


Dissabte estaré a San Agustin de Guadalix, Madrid, per participar en la meva primera cursa de mtb de 24 hores. Podria parlar dels entrenos però la veritat no val la pena perquè han sigut objectivament i clarament insuficients per afrontar aquest repte amb confiança..... sort que un repte així espero que estigui al meu abast gràcies a la força mental més que la força física, ja veure si realment estic tan fort psicològicament com em penso o realment em queda molt per aprendre.

Ara per ara els preparatius son una incògnita doncs al anar SOLO i no tenir ningú que em pugui donar suport allí, tot plegat fa que tot siguin dubtes. L’únic que tinc clar és que divendres a les 19 acabo de treballar i llavors passaré per casa per recollir TOT i començar el passeig de 470kms. Dissabte a les 12 començarà el desafiament i diumenge a les 12 acabarà, si abans no tinc que abandonar (una paraula que no m’agrada ni com sona), i llavors un altre passeig de tornada per dilluns a les 9 tornar a currar.

L’objectiu és fer el màxim kms possibles intentant parar el mínim possible, i això implica no parar per la nit i en cap moment excepte el temps imprescindible per menjar, canviar roba, reomplir bidons i parades tècniques.

Segurament us preguntareu quin és el motiu per apuntar-se a una anada d’olla com aquesta i la resposta és difícil doncs no surt d’un raonament objectiu i madurat des del raciocini, més aviat al contrari, surt d’un reportatge signat per Xavi Fané de quatre fulles de la solobici de fa mil anys que és va transformar en un somni abstracte que s’ha mantingut letàrgic al meu cap durant un llarg període de temps fins que ha sigut el moment de fer-lo realitat.



Només espero disfrutar de l'experiencia que espero em faci pujar un esgraó més en el camí de la vida. Sincerament aquesta vegada tinc un neguit important, i no pel resultat esportiu, sinó per la "por" al fracàs ja que entenc aquesta cursa com un repte com a persona més que com a esportista i el no assolir el resultat esperat seria un cop fort als fonaments de la meva filosofia de vida............. vale, vale, parres mentals que tinc dintre del meu cap però cadascú té les seves i aquestes son les meves.


Si demà tinc temps fico una actualització amb TOT el material que m'emporto.

7 comentaris:

sergi ha dit...

Santi , el que ho intenta no fracassa mai!!!Anims i gaudeix al maxim!!

oscar ha dit...

24 hores en bici!!! Això sí que és vici... ;-P
Molts ànims crack!!!!

Luigi ha dit...

Por al fracàs? "Pitjor" serien 24 h de sexe!

Apalins

Unknown ha dit...

Gràcies nois pels ànims.

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

m´encanten aquests reptes xD si no busquessim mai els nostres límits segur que ja faria temps que haguessim deixat de fer esport! Salut i molta sort! llegiré amb ànsia la teva crònica de tornada.

Unknown ha dit...

Ostras Santi!!! Quina anada d'olla!!! m'encanta! jajajaaaa!!!
M'identifico molt amb tu amb aquests reptes que et vas posant, que a banda de ser esportius tenen un elevat pes personal.
Sortirà tot bé... segur! si més no totes les experiències ens aporten coses noves i segur que quan tornis ens podràs explicar tot això!
Fins la tornada!!!!!!!!!!!!

CAN PAU DE LA ROSA ha dit...

Santi, t'he conegut a traves del blog de l'Anna Seix.....Vas estar a Guadalix???? Nosaltres tambe!!!!! Erem el Tean Onvres que anavem amb Single Speed!!! Tu amb qui anaves???