dilluns, 14 de desembre del 2009

Ha nevat, ha nevat, HA NEVAT!!!!

Avui, i desprès d’un cap de setmana d’hibernació a casa, he sortit.
M’he aixecat amb l’idea de sortir a córrer, d’acord que potser l’empenteta que m’han donat m’ha ajudat a treure’m la mandra de sobre, però el fet és que al final he sortit a córrer.
Surto de casa i sorpresa en forma de flocs de neu.....vale, potser encara era aiguaneu però desprès ha passat a ser flocs guapos guapos.
ESTÀ NEVANT!!!!! Ja podeu apreciar que soc molt de ciutat i el fet que nevi és una cosa que em desperta el nen petit que tots tenim dintre. A jugar!!!!!
He passat per la feina per informar-los de la novetat i desprès amb la Mireia i la Isis hem anat a córrer sota la neu.


La veritat és que mirat objectivament no feia massa bon dia per córrer, nevava i estàvem a 1º, però estava nevant!!!!!


Una horeta corrent arrebossat a la neu, un plaer.....que per cert i a mode de nota informativa, la punyetera neu és molt bucòlica però esta freda a collons i desprès es converteix amb aigua que et deixa xop fins al moll del os, i tot i lo que pugui semblar increïblement amb un somriure de nen feliç.

Per acabar d' arrodonir el dia, un dinar de reis al Pere de Camarasa a base de caragols, civet de porc senglar i un pastisset i amb un regal de la casa amb forma de navalles..........que és pot demanar més, doncs tenir al costat a qui tenia.


Per cert, avui, i tot i portar quasi deu anys dedicat professionalment a aquestos temes, he pogut descobrir un secret.........que hi ha dins d'una caixa-niu???

4 comentaris:

MireiA Santesmasses ha dit...

Jajajaja...Quina rascaaaa!!! Joder Saaaaa, a mi només m'invites a Xopar-me i a passar fred i cansar-me...Ara, lo del dinar i la taja...No, eh???La tornada es va fer eterna...Anava completament Xopa, es q em pesaven un munt els peus...com quan s'engatxa aquell fang asquerós sota la sola, i casi no pots aixecar els peus de terra...I per arrodonir, una ralliscada, es q últimament m'agrada anar pel terra...Jajajaja!!! Ara a per la pròxima!!! I si...REspecte lo del Nens Petits.. Ha cas no ho SoM¿?¿? Q no és BuniC¿?¿? ;-)))

oscar ha dit...

Carai, quina enveja, l'entrenament, el dinaret, que bé t'ho muntes!!!
El vídeo també molt bo!!!

Unknown ha dit...

Mireieta però si a tu t'agrada això....que t'ho veia a la cara!!! a més perquè no fas públic lo que vvas fer els dos dies següents??? va, va ;-) CURTIDA

Oscar Quan vulguis anem a fer batalla de neu tot corrent...fa fred però es tan divertit que no t'importara perdre la senbilitat als dits, mans, braços, peus, cames.....vamos que es la ostia.

Salut

Luigi ha dit...

El video aquest fa temps algu el va linkar al forum d'auscat... senzillament es GENIAL

Que nevi que nevi!!!