dimecres, 21 de juliol del 2010

Per una vegada SENY!!!!

Segurament la gent no em veu així però soc espontani i passional en el tema més personal i sempre que de mi depenen les coses, lo meu no és analitzar i reflexionar amb el cap fred, lo meu és calentón i reacció, desprès ja em menjaré les conseqüències de la meva decisió.
Aquesta manera de fer comporta coses bones i coses dolentes, i quan de lesions parlem es tradueix en anar mal curant lesions i arrossegar seqüeles.

El 5 de juny notava una punxada al genoll dret, decidia abandonar com un covard en la Cursa dels amics del Sobrarbe.
Durant 13 dies repòs i paciència. El dia 12 más uno (Estil Angel Nieto) treballant a la feina i volent pujar una pedra d’uns 70cms el genoll em fa una punxada que quasi em plego allí mateix. Prenc la decisió de més repòs i no visitar els meus amics metges .... per escoltar la conversa protocol•lària.


Metge – Bon dia, vostè dirà?
Jo – Doncs que em fa mal el genoll i bla,bla, bla
Metge – Doncs deu dies de repòs absolut, prenguis antiinflamatoris i una radiografia, que tot i que no és veurà res, perquè sembla que té algo al menisc, doncs per protocol s’ha de fer.
Jo – Moltes gràcies Doctor, però jo de medicaments no en prenc i la radiografia si no es té que veure res m’estimo passar de acumular gratuïtament radiacions.
Metge – Vostè mateix però sense això no el puc derivar al especialista.
Jo – Gràcies i bona dia.

Desprès de 29 dies de repòs la cosa sembla que ja no fa tan mal i començo a fer algo. La companyia de l’Anna fa que deixi de pensar en el genoll i em limiti a disfrutar de fer coses junts i de veure, que tot i patir, ella també disfruta. Una injecció de somriures i el genoll va prou bé, sento que estic lluny de poder apretar-lo però podem sortir a fer cosetes.

Per ara no passo de 2 horetes però tampoc m’importa, ja arribarà, o no. Com diu el filosof Xavi Fané “el que las cosas no salgan como queremos no es necesariamente malo. Es simplemente diferente. Y mas vale que aceptes el resultado porqué sino... te jodes.”



Foto amb declaració d'intencions: a última hora de la tarda i agafat adalt

1 comentari:

Enric ha dit...

Si si siiii! Tu que tens el secret, dis el lloc, el preu se m' he fot, vull comprar seny!!! Seny!

I l' Arnau té rao, bonica samarreta. Ara tenim un model nou, que no pot passar sense que algú digui... "s' ha de parar cuidado amb el lexiu!" Unica... i bonica

Anims que la paciencia es infinita (es descobreix, t' ho ben asseguro)

Una abraçada desde el mar, (m' en vaig a mirar i fer fotos a peixos)i aviat hi tornaràs, segur!