dilluns, 30 d’abril del 2012

Smart Lunar R2 2X0,5 Watts Llum darrera



Sempre m’ha ficat de molt mala llet la gent que només pensa en ella mateixa quan les seves decisions afecten a la resta de la humanitat.

D’aquestos comportaments em trobo cada dia, per exemple, conduint en dies de boira i veure que alguns cotxes van sense llums em fot dels nervis, suposo que com ells veuen doncs no cal que la resta podem advertit la seva presència fins que els tenim a sobre.

Com ja fa més d'un any que el meu mitja de transport principal per anar a la feina és la bici, doncs li vaig tenir que afegir una llum de darrera.... ja veus anar mirant dia sí dia també internet per treure un gram a la bici a canvi d’un munt d’euros i ara vinc jo i li foto 56 grams de la llum amb piles i 6 grams més del suport. De locos!!

A lo que anava, vaig ficar-li la llum de carrera que tenia per casa, que només utilitzava en comptades ocasions. Un dia em vaig fixar que potser la llum no era gaire potent, i els cotxes em veien molt tard i això no em va fer gens de gràcia... ja som prou invisibles pels altres usuaris de la carretera com per anar jo ficant-lis fàcil la tasca d’ignorar-me. Total que vaig decidir que tenia que buscar algo més cañero. Forums anglesos i americans que son els que més en saben, i al final em decideixo per la Smart Lunar R2 ....sus vais a cagar amb la llum que m’he comprat, conductors del món!!!!

La llum es pot collar a la tija del seient, al tirant del quadre o amb el clip que porta penjar-la a la motxilla. La construcció és molt bona i resistent....dies d'aigua ho han confirmat i rutes per corriols pedregosos han confirmat que el suport compleix perfectament doncs encara continua la llum al seu lloc. Té 5 modes de funcionament: Un led de 0,5 watts, dos leds de 0,5 watts, intermitent i dos aleatoris o psicodèlics.Funciona amb dos piles AAA que a dia d'avui no he canviat encara...vamos un mechero. Suposo que us pregunteu que quina llum fa? Doncs no se si s’aprecia a les fotos però més que fer llum, lo que fa és enlluerna...peazo de far vermell i psicodèlic que porto sota el cul.


Foto a 100 metres amb foscor total


Foto a 100 metres amb fosocor urbana


Foto a 50 metres amb foscor urbana


Foto a 20 metres amb foscor urbana



2 comentaris:

Unknown ha dit...

Osti nen! L'altre dia vaig sentir a dir que de l'observatori del Montsec ja no hi veuen tan bé perque hi ha un fabulós que s'ha comprat una llinterna que fa una contaminació lumínica alarmant!!!! aaahhhh!!! així que ets tu!? Jajajajajaa
Molt bona compra!

Unknown ha dit...

Tu eres muuuuyyyyy MALA!!!!! jajaja
Ja saps quan mireu cap al sud veureu un estel vermell qye no és mart....soc jo!!!!
Ahhh i si veieu un altre estel vermell al costat no és Jupiter, és l'Anna!!! jajaja
Vaya constel·lació d'il·luminats que estem fets.

Records abraçades i petons FAMILY!!!!