dimecres, 9 d’octubre del 2013

Motivació pel dur hivern

M'aixeco a les 7:00 i encara és de nit, la temperatura només té un dígit.....ufff que costa treure's de sobre el llençol màgic que et diu a l'orella que no cal sortir amb aquestes condicions.
Aquest només és una de les moltes situacions que ara m'aniré trobant, i es que l'hivern és dur per fer esport però com tots sabem, ningú va dir que seria fàcil i potser si ho fos no ens agradaria, així que buscant altres coses he acabat trobant uns quants videos per motivar-me i guanyar aquell micra de gram que faci decantar la balança al costat positiu.

Aquest és per veure'l just abans d'anar a dormir i pel matí quan soni el despertador a les 6 per sortir a entrenar abans d'entrar a treballar.



Aquest es pels dies que s'ha de sortir a pedalar i no toca sortir a passejar sino que cal patir a sobre la bici.







Aquest és musiqueta per ficar-se als mp3 i motivar-se.



Si busqueu pel Youtube o qualsevol lloc anireu trobant molt bons.

Que l'hivern sigui una excusa per sortir a disfrutar del esport.

2 comentaris:

dedoctor.blogspot.com ha dit...

Santi,
avui sortiré tope motivat.... he començat amb el de Cancellara i he tingut ganes d'anar en bici... després he continuat amb el de rem i he tingut ganes d'agafar l'skif... buff... després he seguit amb el dels sherpas hi he tingut ganes d'agafar la GoPro... boníssims... en fi, faci el que faci sortiré motivat!.... a les 11 del demati per això! Jejeje!!!

Unknown ha dit...

David Bona hora les 11....horari de vividors!!! Jo a l'hivern m'estimo més fer dinar-berenar i sortir tard que morir congelat...exagerat que soc!!
Els videos teus aviat sortiran als més vistos...el del rem llepant l'aigua és molt bo jajaja.
Salut i força pels reptes