dilluns, 16 de febrer del 2009

Calderilla humana però calderilla feliç

Dissabte em treien de casa arrossegant-me dels dos braços....gràcies. Anevem a sopar uns quants amics de veritat i m’ho vaig passar tan bé que vaig decidir que ja estava bé de plànyer-me, així que diumenge començava a fer algo sí o sí.

Diumenge esmorzo, escolto la meva música, busco la roba de córrer, em vesteixo, deixo a casa el mp3 perquè volia disfrutar del so de la meva respiració, buido el cap de pensaments i sense més començo a CÓRRER. Pulsacions a mil per hora i respiració accelerada, però soc increïblement feliç, no m’importa que el Suunto digui que porto un ritme ridícul i que les pulsacions vagin a ritme d’estar corrent un deu mil.... no m’importa perquè a cada pas em sento més i més bé. Al final van ser 35 minuts, però que em van fer sentir el rei del món. Sensacions infinitament més plaenteres que les viscudes a la marató, això sí va ser esperit corredor.

Avui dilluns al matí ja sentia els principis d’agulletes més agradables que he tingut mai -Maria, oi que m'entens-. Quan pujava les escales sentia les cames adolorides però tot i així l’únic sentiment que em passava pel cap era d'alegria. Per la tarda he sortit a fer una mica d’entreno. Han sigut casi 50 minuts a ritme controlat, a cada pas sentia les cames dures, adolorides i sense cap mena de ritme però no tenia ganes de parar.

Espero que això sigui el principi del final del compte enrere.




SUUNTO T6C TRIATLÓ


Com ja estic començant a fer anar el nou pulsómetre espero poder fer ben aviat el reportatge del Suunto T6C amb pack triatló, però esperarè una mica per poder provar-lo més i sobretot espero a poder pujar a la bici i a poder nedar i provar-lo a fons. Ara per ara només puc dir que el footpod sense calibrar, i tal i com sortia de la capsa, només em dona un error d’un 2,4% que per mi esta molt bé. El programa que porta per analitzar els entrenos (Suunto Training Manager STM) doncs a simple vista és molt poc atractiu visualment però crec que és una eina molt útil per seguir l’evolució i planificació dels entrenos.
Per cert Ebay és un gran aliat per superar la crisis. Jo a tendes físiques o no el trobava o estava a un preu “oficial” de 600 euracos però jo l’he trobat per 325 euros posat a casa.





Una imatge de la sessió d'avui al STM

6 comentaris:

Maria ha dit...

Clar que sí, home, Santi, LLENÇA'T a entrenar de nou!!! Sobre lo de deixar el mp3, que sigui per voluntat i no pas per falta de cançons eh... jo te'n podria suggerir alguna... jujujujuuu...

T'entenc amic, t'entenc... SALUT!!!!

Anònim ha dit...

IEPAAAAAAA!!

Amunt i crits Santi!!!

que per algun lloc he vist que tenies "fenya" aquest setembre...

sergi ha dit...

Anims Santi!!No hi ha com poder fer esport!!Aixi que ara et toca tornar-ho a gaudir!!!

Mariano Ortiz Diego ha dit...

Mira que sempre t'en surts per ser el friki number one penjant videos ehh!!!Vaia pinkfloid el del video!!!jajaja!!!Au anims que ja queda poc per trencar el guix!!

Unknown ha dit...

Homedferro Eiii!! Que sapiguis que si tinc moltiiiiiisima feina al setembre es per "culpa" teva....a qui se li acudeix dir-me que existia una cursa muntanya per etapes als Alps jijiji

Sergi Gracies.....molta sort a Valencia i sobretot com tu dius DISFRUTA

Mariano Que poca cultura musical que tens aishhhh sort que saps apreciar la veu de la Dido... o nomes t'interessa lo impecable, first class que esta jajaja Va deixa de bloggear i entrena que despres no em podras seguir

Unknown ha dit...

Maria No volia dir res per no ofendre pero no m'he pogut estar JUJUJU Que sutil que ets