dilluns, 16 de març del 2009

Duatló Cros Vilanova i la Geltrú

No, no, jo no vaig competir que encara no puc ni agafar el manillar, però vaig anar a fer de cheerleader-assistència-passejador de la pitita-menjador de paelles-fotògraf.... vamos una feinada amb molta responsabilitat però m’ho vaig passar PERFECTE.

L’expedició balaguerina sortia a una hora molt poc habitual, 8:45, tot i que la Maria ja feia una estona que viatjava a Sant Guim de Freixenet a l’altra duatló del diumenge, això sí, aquesta suposadament era de carretera.
I ja que parlo de la Maria, doncs felicitar-la públicament per fer un retorn a la competició tan bo, o millor dit a 21 segons del podium. I quan l’he trucat semblava que no estava contenta. Fa quatre dies estava a Benasque ficant cadenes al cotxe amb una pota tiesa i ahir ja fotent canya de veritat.

El viatge fins a la platja, només es pot qualificar com a festival de eurovision....quin espectacle musical i de coreografia hem tingut, amb una varietat d’estils impressionant, passant per Metallica, Trapt, Kate Ryan, Porta, Guano Apes... i com no Nickelback.
Puntuals em ficat els creatius dorsals que la gent es fa a les duatlons.... jo al mountainbike no havia vist mai tanta chapuza junta jajaja, ja se saps aquestos triatletes son, son, son diferents.
Desprès de les salutacions amb els Pedalaires, Marçal Tarragona i demes coneguts, un escalfament una mica estrany.






M’he ficat al meu lloc de fotògraf i mentre la Isis passava de tot, com sempre fa. jo anava fent fotos.


El primer sector de correr......per asfalt i pels carrers d’un polígon....lo que ve sent una típica duatló CROS....vaya merda i més sapiguent que el córrer a Sant Guim ha sigut per pista.....de locos!!!
La bici com a mínim sembla que ha estat millor i mentre uns suaven jo i la meva guapisssima companya ens hem ficat a l’ombra a contemplar la primavera.
L’últim tram de córrer novament pel preciós polígon.

Al final el Pedala.cat puja de categoria.
El Xavi Boneta fa el 14.



La Mireia segona, Moltes Felicitats per transmetre felicitat i per fer-ho tan bé a Vilanova i sempre.


Desprès de prendre el solet i xerrar amb la gent, anem a fer lo que realment era important......l’arròs negre.
Ens asseiem a la taula mig marejats de gana, sed i calor però a la que ens han començat a ficar coses a la taula em passat als riures, la felicitat, les batalletes i com a no als brindis....alguns plens de sentiment tot i el alcohol i lo llargs que eren.


Desprès platgeta, passeig i quasi posta de sol......genial.



La tornada doncs a estones estressant per les cues i per la pèrdua de cobertura de la radio però l’hem ficat remei al arribar a Balaguer amb una xocolata bonissima...Maria tu ves fent duatlons de carretera que et quedaràs sense xocolata calenta ;-)

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Per cert qui vulgui alguna foto que m'ho digui i li passo amb més qualitat. També tinc alguna més de les que he posat.

alut

Maria ha dit...

Jojojo, osti Santi, això ja és lo últim... tan necessitat de comentaris estàs, que el primer de tots ja te l'has de fer tu mateix???
Només una puntualització... encara que jo vagi als de carretera... d'on t'has tret que no vaig tenir xocolata??? Vas una mica errat...
Cuida't!!!

Unknown ha dit...

Maria Ja veus inclús pago a gent perquè em fiqui algún comentari...jijiji
Lo de la no-xocolata és perquè no he fet mai un duatló de carretera i pensava que no en feieu. Però ara que se que també feu.... quan és el próxim? Et convido a una xocolata.

Ens veiem aviat.

Gerard ha dit...

Eps gasela! mersi pels teus ànims diumenge al duatló. Si pots envia'm la foto on hi surto. Recupera't ben aviat que ja toca veure les teves fines cames des de darrera! salut