dijous, 19 de març del 2009

3'45''/km

Uff que feia dies que no em sentia tan ràpid, quina passada tornar a sentir l’esperit gasela.
El dia ja marcava que avui tenia que passar algo bo. M’aixeco content per no tenir-me que despertar a mitja nit pel formigueig de la mà i desprès de fer abdominals, esmorzo, faig els meus exercicis per guanyar força, faig alguna cosa pendent i torno a repetir els exercicis de la mà. Dinar, migdiada i a recuperació, 30 minutets de magnetoteràpia i cap a casa amb l'ipod a les orelles.... que si Metallica, que si Trapt, que si Linkin Park, que si Green Day..... i al arribar a casa, hipermotivat, sense pensar em fico la roba de córrer i m’ha donat per fer el entrenament del Barceló, 5’ suau i 5’ fortet. Tenint en compte que portava des de principis de mes sortint a rodar suau per aprimar-me i acumular kms a les cames això era una prova de foc.
Feia caloreta així que amb màniga curta i pantaló curt i a fotre canya. Em controlo molt bé al escalfament i als 5’ primer canvi. Les cames les sento ràpides i lleugeres, les pulsacions van progressivament pujant per sobre de 170 i les sensacions son prou bones.....mirada ràpida al Suunto i.....sorpresa!!! estic per sota de 4’/km, concretament a 3’45’’/km. Cinc vegades he sentit aquella sensació de córrer fluint i ràpid.
Vist lo vist avui, demà faré una altra sessió per confirmar les boníssimes sensacions viscudes avui i com és repeteixi dono per acabada el període de readaptació al córrer desprès del “paron”.

Deixo la gràfica perquè em fa molta il·lusió. Al quart canvi de ritme he pujat una mica més de pulsacions i ritme perquè m’he picat amb un parell de bicis.......fins a la mort serè un picat, no tinc remei ni falta que fa.


No em planyo, va per tu ;-)



6 comentaris:

Luigi ha dit...

ep, Santi!

T'he enviat un missatge privat al Km0 Ponent

ambpala ha dit...

Nanu et passo dates de cickos bastant "pros" on podras fer un gran estreno de la teva nova bike:
10/05: Terra de Remences (175km)
16/05: Volta al Cadi Moixerò(175km)
30/05: Marcha Puertos de la
Ribagorza (200km)
06/06: Marcha de la Bonaigua (187km)
SEE YOU...

Unknown ha dit...

m'alegro molt que et tornis a sentir tu mateix... i ja m'han dit que aniràs a la cursa de la Faiada... a tooope!!! Potser us vindré a animar i ja et presentaré a l'Aran.
Ens veiem aviat!

Anònim ha dit...

Eiiiii, som els de la Forestal....
Eiiiiiii , ke hi ha algúuuuuu????

Oti, no contesten....

Unknown ha dit...

Ambpala Gràcies però no hi han marxes ciclos de uns 80kms... collons es que m'has ficat unes que entre els metres positius i que casi son 200kms.... tu no em voldras matar??

Anneta Tu i jo tenim que fer un equip de hipermotivats i en quatre dies recuperem el temps perdut.... tindrem que buscar espornsor pq al preu que estan les inscripcions. Aviat ens veiem

Truman Florestal???? em sona pero ara no caig, espera que pensi........ no era on abans anava a riure i fer codis ska. Cuida'm la comarca. Per cert no recordo el teu blog i tinc ganes de tornar a riure, com era?

Truman ha dit...

El xungo-blog del tiet Truman és :
trumansoft.blogspot.es
però no hi ha bicicletes ni gent corrent (si no és davant de la poli).
Un saludito, i, com deia la mama del Carlos Sainz: "No corras, pero gana...".