dimecres, 29 d’octubre de 2008

Ja soc Blogger

Ja feia temps li donava voltes al tema de fer-me blogger ja que on tenia fins ara el meu blog no em permetia pujar fotos amb bona resolució, penjar videos i altres histories. Total que aprofitant que fa mal temps i que començo vacances doncs m’he decidit a “perdre” una estona i fer el nou blog.

Avui aprofitant que per la tarda s’ha obert una finestreta de bon temps doncs m’he decidit a sortir a córrer per Lleida, concretament a la Mitjana i canalització del riu Segre, tot i que on realment m’agrada fer-ho és a la muntanya però això de viure a la plana té aquestes coses.Han sigut 52'19'' a ritmet, es a dir sense apretar-me però sense anar parat. Les sensacions han sigut bones i si no he fet més temps ha sigut perquè el terreny estava massa tou....més aviat diria una mica enfangat.

Demà a poc que pugui m'agradaria trepitjar neu, una de les meves passions hivernals. Aquesta nit buscarè informació de primera mà i si rebo bones noticies demà a passar fred amb un somriure de orella a orella.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Eeeeeeiiii Bloooogeeer!!!
Ja vec que a l'space no hi queda ningú!
Si vols xafar neu aquest matí no parava aquí Tremp, així que no la tens gaire lluny!
Bé, ens veiem aviat... o no?
Cuida't.

Luigi ha dit...

Eooo Santi

Disculpa, porto uns dies atabalats i t'he llegit avui

Doncs res, a mi em va millor que siguis blogger, allò de l'space no m'agradava el format i ens podem visitar de tant en tant...

Apa, fins aviat crack

PD: el meu emiliu: lcarrer3 (arroba) xtec (punt) cat