dilluns, 12 d’octubre del 2009

Badalls ummmm!!!!

Últimament no se que em passa que badallo moooolt, no cal que siguin les tantes de la nit, que va, a mig matí ja puc portar una bona estona de badalls. Potser és algo seriós i que em pot fer mal més endavant, però ara per ara el plaer que em dona és immens i disfrutaré del moment i lo que sigui ja vindrà i ja ho superaré o com a mínim aprendre a carregar-lo a l'esquena.

Els genolls, i concretament el tendó rotulià, sembla que amb els AUTO-massatges i l’oli d’hipericum, miraculosament han passat de fer molt mal, quan estava en repòs, a estar perfectes, i que duri. Qui ho entengui que m’ho expliqui, jo només tinc una teoria que diu que si penses en positiu, tens gent que et fa somriure i fas quatre sessions de córrer en un dia, SEGUR que el genoll és cura. Ara que ja tinc bé els genolls ja puc fer –A güana güana kin kon, Una pataika!?!?!




I aprofitant la motivació que està pels núvols i que sembla que com diu el president de Catalunya, el Sr Laporta,-“ Me estan envaucando alguno de ustedes y eso no me gusta nada....Osea que al loro, Que no estamos tan mal, hombre!!!”- doncs a entrenar bé i a tornar a sentir-me potent, fluid, ràpid i sobretot molt content.
Ja aviso que no tinc cap objectiu en forma de cursa, però si sortiu a entrenar i sentiu de lluny una cançó de Metallica, Sweet Amber, ja podeu anar apretant el cul i anar amb compte perquè penso pikarme amb tot esser vivent que trobi a cada sortida que faci.....el pestos palillero ha tornat, i aquesta vegada amb més pestositat que mai!!!!

I per acabar l’entrada d’avui us deixo al llistat de Marujeo blogger un nou enllaç, La vida secreta de Truman (el rumbero solitario). No es pot catalogar aquest blog ni el seu autor, així que no perdeu el temps intentant buscar un adjectiu que s’escaigui per tan especial esser, només puc dir que a més de riure fa pensar en el fons de les coses que diu.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostia Santi, feia dies que no reia tant amb un personatge com el "gitano bailaor". Bonissim tio.

M'alegro que et trobis be i amb ganes de rebentar-te, o sigui, com sempre. Ara vigila no agafis cap costipat que jo fa dies que n'arrossego un de molt pesat.

Una abraçada company!!!

Salut i kms

demolitsteam ha dit...

Uff, quantes ganes de pike. A tu el que et comença a fer falta és una aventurilla de les nostres, maquinon, jejeejje

Unknown ha dit...

Anònim Cuida aquest costipat. En els camins ens veiem gastan sabatilles.

Demolitsteam Tu que ets un pikat tenies que apareixer per aquí jajaja Aventurilles!!??? ja va sent hora de tornar a perdre'ns tot seguint el track al gipiese Mira si estic desitjant que l'altre dia ajustava el canvi, ficava aire al amortidor, i rentava la bici. A veure quan quedem per fer Jam Sessions.

Salut

Luigi ha dit...

Ei molt bé que estiguis espitós!

Els badalls als primats també apareixen quan es té gana. És un mecanisme adaptatiu de descans enfront de condicions adverses de manca d'aliment. Ben bé el que a tu et passa, jajaja

Em vaig deixar de comentar l'altre dia que trobo la nova foto d'encapçalament del blog MAQUÍSSIMA

Apalins, moltes castanyes (torrades)

Unknown ha dit...

Luigi Mooltes castanyes torrades per tu i la teva familia, i sobretot molts panellets!!!
Salut i a veure si coincidim aviat