diumenge, 27 de desembre del 2009

Dies de motivació

En aquesta època de l’any amb poques hores de llum solar, fred, humitat, boira, i aquest any pluges, se’m fa difícil sortir a fer coses al aire lliure. Els que em coneixen ja saben de la meva predisposició a hibernar i desaparèixer fins que tornin a donar senyals de vida els arbres.
Amb aquest panorama només em queda anar fent lo que puc per mantindré la forma i fer un digne paper a la Marató de Barcelona........sí, sí, m'he inscrit juntament amb la Maria...con un par, clar que sí!!!
En aquesta època en que em dedico a pensar en futurs reptes i objectius, em passo hores i hores buscant en el meu cap alguna imatge, paraula o lo que sigui que em faci motivar-me per quan vingui el bon temps. Internet és una pou sense fons per alimentar el meu desig de fer coses noves i ja tinc unes quantes idees en que anar treballant.
Però diuen que no hi ha millor motivació que estrenar material. En l’apartat de la bici estic totalment d’acord, perquè que millor motivació que estrenar una bici nova o una suspensió o unes rodes o uns frens. En l’apartat running mai m’havia motivat amb unes sabatilles noves, però aquesta vegada ha sigut diferent, estic desitjant que pari de ploure i poder estrenar les meves Salomon XT Wings, estic somiant despert amb rutes d’infinit desnivell amb pujades aptes per rebentar el pulsòmetre, baixades infernals i un munt d’hores de disfrutar de la muntanya.....vamos que jo mateix m’adono que estic una mica boig, però es que amb aquest color tan passional qui no deixaria volar l’imaginació. I a sobre a un preu mooooolt bo 59 €.....ja no recordo quan va ser l’última vegada que vaig poder comprar unes sabatilles de córrer per menys de 60 €.




I com sembla que encara ens queden uns quants dies de pluges us deixo un enllaç a una e-revista, Internacional Mountainbike Magazine, que està molt bé per passar les estones en que el temps no ens deixa sortir a entrenar, no és el típic pdf que només és una digitalització de la versió en paper, aquesta és una revista digital en tota regla.

4 comentaris:

HdF ha dit...

jejejejejeje

que tremolin els 33 segons si estàs motivat!!!

Salut i bon any!

MireiA Santesmasses ha dit...

Saaaaa!!! Osti, QuinEs BaMbes no¿? Jajajaja, Q wapes, avere si algun dia em deixes acompanyar-te amb algun d'aquests entrenos de muntanya i desnivell q dius...Pinta molt i molt bé!! (Això si quan millori del peu) Així m'agrada, Objectius!!! I deixa d'hivernar, q el fred tb té algo positiu....VEus Caure coses, de tant en quan....Jejejeje. Anims, q la Maria ja ha començat!!! A topeeeeee

Unknown ha dit...

HdF FELIÇ ANY per la FAMILY!!!
Dels 33 segons millor no parlar que em fa vergonya....però ja et puc assegurar que no serà el objectiu número 1.

Mi Ja veig que ara tot seran excuses barates per no venir a córrer amb mi si porto les bambes....vull dir KEDS jijiji Tampoc son tan cutres, només cal mirar-les o a una distancia aproximada de 200 metres o porta ulleres de sol extremes.
Podriem preparar una ruta wapa i ens arroplegem tots i fem marujeo tot suant.

Salut

MireiA Santesmasses ha dit...

PErfecte!!! No vec el problema... X la distància ja saps q sempre vaig 200m per radera..Jejeje i per les ulleres de sol tp pq no me les trec ni per durmir.... ;-) I respecte lo del marujeo tu tp, jo escolto i tu parles, Jajajajajaja....
Així q... l'únic inconvenient serà el meu peuet pobret...
Vinga a estrenar-les JA!!!! I si plou i s'embruten ja les llimpiaras home!!!!!
Una abraçadaa Saa!!!