diumenge, 21 de març del 2010

La versió esportiva de la SGAE

Sento tenir el blog tan abandonat, però tinc molta feina i poc temps per avorrir-vos amb les meves histories així que disfruteu de la temporal reducció d’activitat, de totes maneres us vull donar un tema de conversa.

No parlaré de l’SGAE perquè l’únic que es pot dir d’aquestos lladres amb amics al govern, que els permeten crear una màfia en tota regla que es dedica a recaptar diners per qualsevol soroll que en el món és produeixi és per agafar-los a tots plegats i fer una falla i cremar-la a Valencia....escandalós que això és permeti. Però com hi ha més gent que té amics al govern, doncs han pensat en crear un altra família de la màfia al més pur estil napolitana, aquesta encarada als negocis esportius. Sabeu a qui li tocarà ara abaixar-se els pantalons i pagar el cànon.....doncs als corredors populars!!!!

Us deixo l'enllaç a la noticia que publicava el diari Mundo Deportivo.

Resulta que la Real Federació Espanyola d’Atletisme, presidida per un personatge lluny de poder ser qualificat com a persona anomenat Odriozola, ha decidit que, aquell grupet de domingueros que surten a córrer i participen en curses populars arribant a participacions de fins a 10.000 persones, podien ser qui li arreglessin les seves malmeses arques monetàries.....com diu al forum de km0 Ponent l’Alvarfanyez:

El raonament de l'Odriozola és molt senzill. El podríem dir el "raonament 1,2,3 responda otra vez" (poseu la cara de la Victòria Abril de joveneta, amb les ulleres rodones): tants milers de corredors populars, a tants euros per corredor, surt un total de tants milers d'euros (aquí poseu els aplaudiments del públic del plató).

Amb mi que no comptin.....passo a ser corredor al seu rollo.

2 comentaris:

Tiet Truman ha dit...

Salut,
po si no te treus lo karnet, no et deixarem correr i et farem la traveta, au!!

Unknown ha dit...

Tiet Truman, jo pensava que tu m'encoratjaries a defensar l'anarquia esportiva i resulta que no és així. On és aquella filosofia rhumber irreverent i valenta?
Salut