diumenge, 28 de novembre del 2010

Som competitius?

És una pregunta per vosaltres, a veure que en penseu, però per mi és una afirmació.

El ésser humà és competitiu per naturalesa. Jo no entenc competitiu com a relatiu a competició amb dorsal o similar, sinó com a competició amb un mateix o amb un repte a superar.
Quan fem qualsevol cosa ho fem pensant a fer-ho lo millor possible, es a dir estem competint contra nosaltres mateixos i les nostres expectatives.

En el meu cas sempre he sigut més competitiu amb mi mateix que amb els altres. M’omple més que un dia qualsevol em reti a mi mateix a pujar més ràpid que l’ultima vegada, a arribar més lluny, a baixar més fi que mai, que anar a una cursa i quedar davant de nosequi, per mi el crono i el lloc en la classificació son més els meus objectius a la competició.

Vist que últimament no estic gaire motivat per competir amb dorsal i davant de gent, doncs m’he montat un circuit aprop de casa pels dies que tingui ganes de cremar carbonilla i de pas veure si estic pitjor o molt pitjor jajaja.

El circuit és de córrer a peu per muntanya, no alta muntanya amb pujades de 1h però si un circuit amb una mica de tot.
La sortida esta a menys de 10 minuts de casa, es a dir el temps just per escalfar i sortir a tope. Hi han pujades de pista, per sender, pla per córrer ràpid i senders de baixada per dins de barranc amb terra tou, baixades d’herba, amb pedres....això sí, ni un metre de asfalt. GENIAL.

Com la majoria ja estareu pensant que soc un exagerat, que ja aviso que ho soc, doncs us deixo el mapa i per qui tingui un Garmin amb Virtual Partner doncs pot fer una competició virtual i ja em direu qui guanya. Espero les vostres opinions i comentaris.

5 comentaris:

HdF ha dit...

La resposta és NO (gaire)

Unknown ha dit...

HdF Ara si que em deixes parat. Jo que et tenia per un yonki de la competició on aflorava la teva sang calenta de depredador a la caça de rivals....parat , m'has deixat parat jajaja
Salut per tu i la family

Arnau ha dit...

Va, deixem-ho en una mica competitius...

El tiet Truman ha dit...

Ja em compraré una amoto

Unknown ha dit...

Arnau FELICITATS per la marató!!!! Enhorabona per la marató el 37 fins al 42,195

Tiet Ara que estas per Mordor mirat models de moto i si sobrevius als satelits de FECSA, AGIDSA i demes el cap de setmana m'acompanyes.... Salut i salutacions al Manuel del Hotel dels Monty python!!!! jajaja