dimarts, 26 de juliol del 2011

Sant i Sant... Sant Joan de l'Erm

Cap de setmana treballant i s’ha fet molt llarg, massa. Com dilluns era el meu sant i dimarts el de l’Anna doncs algo teníem que fer.
Dilluns tarda agafem la flagoneta carregada i a Sant Joan de l’Erm.
Arribem quan la foscor està guanyant la partida al sol, aparquem fàcil ja que el pàrking està bastant buit i anem al refugi a registrar-nos. Amb 4,5 euros el dia tenim lloc per aparcar la furgo i accés a lavabos i dutxes, jo que soc de l’escola del puny tancat crec que està prou bé.
Sopem coca de recapte que està boníssima i anem a veure els estels però el vent i el fred, estàvem a 14º, ens fa desistir i anem a dormir.
Amb la calma esmorzem com a reis envoltats per pins i olor a natura, amb la fresca que continua i un sol que intenta guanyar la partida als núvols.Allí al mig, a la clarina il·lumanada pel sol, el Refugi de Comes de Rubió

Ara vist d'aprop amb l'Anna lluint sabatilles noves

Gos d'atura que estava al cim de la Torreta de l'Orri...peazo rastes!!!!


Tritó Pirinenc...encara queden racons

ummmm maduixes bonisssssimes
Hem fet una ruta barreja de corriols preciosos i pistes molt tranquil•les passant per el Coll de Culla fins arribar a la Torreta de l’Orri i llavors fent una mica el cabra i sentint-nos part de la natura més savatge hem arribat al bónic refugi de Comes de Rubió, i llavors tornar a Sant Joan de l’Erm. Hem tingut un dia molt agradable per caminar, amb temperatures fins als 20º, núvols, sol i airet, però lo millor ha sigut veure com queia un ruixat davant nostre i quan hem arribat només ens ha calgut disfrutar de l’humitat i les gotetes que les plantes tenien encara.
Al arribar a la furgo hem tingut el temps just de obrir i veure com començava a caure un altre ruixat....avui l’hem clavat.
Demà a currar amb les piles a tope.


Refugi de la Basseta a Sant Joan de l'Erm

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Dia fantàstic. Temperatura, ruta, menjar i companyia.
Repetirem aviat, no?

Mariano Ortiz Diego ha dit...

Sant Joan de l'Erm és un indret realment màgic...bona ruta i bon apat silvestre!!!
Per cert...des de quan 14ºC és una temperatura freda?????i això que portes una triple capa de gore-pel!!!!