diumenge, 24 de febrer del 2013

Una mica tot i res en concret

Avui us deixo un recull de coses interessants que vaig trobant per la xarxa.
Hi ha un vídeo del Matt Hunter fent la volta al Montblanc amb bici, està molt currat i es nota que darrera hi ha una gran experta en marketing Specialized.Un altre vídeo molt espectacular perquè té vistes dels 360º d'una baixada de la copa del món de descens. Curiós i divertit jugar amb el ratolí per veure tots els detalls i prespectives.
 Video http://www.redbull.com/en/bike/stories/1331578797557/mtb-is-all-around-exclusive-360-video

També hi ha un text molt interessant sobre el tema més de moda en l'ambient del corredors, quina és la millor manera de trepitjar mentres correm. 
Document http://well.blogs.nytimes.com/2012/10/15/myths-of-running-forefoot-barefoot-and-otherwise/?ref=nutrition

En aquest text un Doctor ens dona el seu punt de vista de que tindria que ser una medicina preventiva i que a sobre reduiria la factura sanitària  i la carrega sobre la sanitat pública.
Document  http://blogs.sportlife.es/cesarcanales/el-deporte-como-fuente-de-ahorro-publico/

Una web curiosa on t'ensenyen a fer tot tipus de nusos amb videos timelapse molt fàcils de entendre.

I per últim un vídeo espectacular, no ple paisatge sino per la plasticitat del esport que tant m'agrada el mountain bike. No hi ha res com un CRACK, Nino Schurter, una càmera i a disfrutar....ahhh m'oblidava aquest vídeo al nostre país no es podria gravar perquè la cultura esportiva està a anys llum de la Suïssa.Emotions from SCOTT-Swisspower on Vimeo.1 comentari:

Unknown ha dit...

Boníssims els videos!! Motivació a tooope!!!