dimarts, 24 de desembre del 2013

VallNord quasi per nosaltres sols

Tot va començar els primers dies de desembre, miro el quadrant de treball i, sorpresa el pont de la constitució ens toca treballar, i Nadal, i Sant Esteve també. Podria semblar una mala noticia, però treballar els festius implica fer festa quan tothom està currant i això assegura pau i tranquilitat, resum, perfecte.

Vistes des del apartament
Entre les dos tongades de festes decidim fer el nostre "pont" i anar a veure si encara ens recordem d'esquiar. Mirem estat de pistes, allotjaments i al final decidim anar a VallNord. Ens vam allotjar a un apart-hotel al complex Anyós Park, tot molt bé, tracte del personal eficient i agradable, el apartament ben equipat, amb vistes, net, calent i amb zona spa molt recomanable. I lo millor tot a un preu molt bo, tres nits amb tres dies de forfait per cadascú per 290 euros. A més en cinc minuts de cotxe et plantaves al telefèric de la Massana o amb vint minuts de cotxe arribaves al sector de Pal.


Lo millor va ser el primer dia, agafem el telefèric i al arribar a pistes.........un infinit blanc per nosaltres, hi havia poquissima gent i no calia fer mai cua als remuntadors, i baixant tot i anar vigilant es podia baixar relaxat i concentrat en practicar, perquè gent, ben poqueta.


Com a bona enginyera forestal a comprovar l'estat de la forest


Tres dies d'esqui van donar per començar amb por d'haver oblidat tot lo que vam aprendre l'any passat, la nostra primera temporada, i acabar fent vermelles disfrutant. S'ha de dir que el sector de Pal per gent de no massa nivell em sembla perfecte doncs la dificultat de les pistes no em va semblar excessiva, potser la neu va ajudar i es que estava perfecta per mi, ni molt tova ni molt dura.(respecte a aquest comentari de la dificultat de les pistes s'ha de tenir amb compte que jo no soc expert). 

Lo millor va ser que com estavem a Andorra vam poder acabar de comprar lo que ens faltava del equip de esqui de muntanya, i l'últim dia el vam estrenar. Quina diferència entre els meus esquis de fa mil anys i els nous, sembla que llisquin sols i en neus pols donen una sensació d'anar sobre rails impressionant. Encantat amb els Dynafit 7 Summits.


Un molt, però molt bon pont de noseque. Amb moltes ganes de tornar, i ara amb pells per fer metres positius i començar a agafar el punt als fora pistes.