dissabte, 22 de novembre del 2008

Jam Sessions: Montsec d’Estall

Feia massa que no quedava amb la gent del Costat Fosc, i la bona companyia dels Jordis (Jam i NoZone) és trobava en falta. A mitja setmana vaig rebre la convocatòria per una d’aquelles rutes que només per com pinta ja se que acabaré disfrutant a tope, així que tot i tenir diumenge una duatló.....doncs que collons tenia ganes de fer una ruta endurera i si em feia mal i/o em cansava doncs content de fer-ho perquè ho faria amb un somriure d’orella a orella.

Avui a les 8 estava a Alfarràs, amb poques hores dormides però sort de tenir una amiga que no la mereixo he pogut dormir una mica més de lo esperat. Salutacions, cafes i a la super-furgo cap a un racó de món on els rellotges no existeixen i de cobertura de mòbil millor ni parlar. Com el xofer no té cap mirament per la seva furgó doncs ens plantem al mig del Montsec d’Estall. Descarrega les bicis....lo meu és una bici però lo d’ells son motos sense motor....i això que hi havia una “nrs”....Quin Bollo!!! Jajaja

La ruta passava per Mas Quintillà, Estall, Fet i Finestres. Un reguitzell de pistes tranquil·les i senders impressionants, aquestos no eren xtr eren un nivell per sobre, es a dir, Yumeya. He de reconèixer que l’entrada al primer sender, millor dit TRIALERA, m’ha fet ficar els peus a terra i recordar que soc un paquet a les trialeres. Poc a poc la meva neurona s’ha ficat les piles i com la trialera ha donat una mica de respir he anat trobant la fluïdesa de qui em precedia. Les següents ja ha sigut un disfrutar a tope i un desig irrefrenable d'apurar les frenades i treure la pols a les barres de la meva forquilla.
Hi han hagut punxades, explosions literals i hi ha hagut cinta americana....però sbretot hi ha hagut mountainbike del bó. 30kms i 3hores es a dir la mitja perfecta 10km/h ummmm.

Els Jordis....esquerra Jam, dreta NoZone
















La meva soferta doble
















Impressionant!!!!

























En definitiva que aquesta zona promet, i moooooolt, per noves rutes endureras, rutes tipus bike-marathon, per córrer, per fer cacos i per perdre’s i disfrutar d’una zona oblidada de la civilització i on si no trobes assassins amb armes de foc (caçadors) l’únic rastre de vida que és pot trobar és un esquirolet i això si és té la sort del Jordi.
Us deixo un link per veure més informació de la ruta i unes fotos d’avui.

Demà a fotre molta canya al Duatló de Balaguer.....amb ganes de fer top20

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!

Ja et vec per aqui entrenant tecnica de baixada, que prou que fa falta amb el circuit que ha quedat!!!

Bueno, espero que dema tinguem un bon dia, com a minim pq entrenem fort i pq correm a casa.
I tranquil que entraras dels 20 primers.

Sort per dema!

demolitsteam ha dit...

Ep màquina!!

Un plaer compartir ruta amb tu, com sempre, i ja sap que quan vulguis sortir a estirar les cames, perquè tu amb nosaltre ni et canses, ja saps on som, jejejejeje

Salut

Jam

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Hola,

Marc, l'entrenament de tècnica m'ha anat de conya per la duatló però ni així et puc veure...senyors que un xiquet de 18 anyets s'ha estat fotent de palos per estar al podium i fins al final no l'han pogut fer fora. Marc ENHORABONA pel quart lloc....fas por, curtit!!!

Jam, ja saps que perquè em falten hores que sino ens veuriem molt més sovint. Ja saps que si vinc és per la companyia, les trialeres és secundari.

Salut

demolitsteam ha dit...

Vec que has sobreviscut, que lo del dissabte no t'ha fet ni pessigolles, jeejeje.

Fins aviat!!

Jordi JG ha dit...

Magnfica, com sempre les teves cròniques donen gust de llegir-les...

Fins a la propera i espero que aviat!