diumenge, 14 de desembre del 2008

Val la pena tant fred?

Doncs això que hi ha dies que em pregunto si val la pena passar tant fred, tinc al·lèrgia al fred, i si a sobre el sol no apareix per enlloc no puc escalfar la meva sang de llangardaix de la plana i començo a tremolar de manera preocupant, i qui em coneix sap que no exagero quan parlo de tremolar. Tot i que em diuen la Gasela de Pardinyes em sento més identificat amb l’Òs Bru que quan ve l’hivern busca un cau on hibernar fins a la primavera, qui pogués fer com ells i deixar-se de passar fred. De totes maneres he de reconèixer que no tot al hivern és dolent, avui mateix hem pogut disfrutar com a criatures de la neu caiguda ahir per la tarda.
Àger era una vall blanca on qualsevol racó era bo per disfrutar de la suau però freda neu.....no hi ha res com una mini-guerra de boles de neu i que una entri pel clatell i vagi baixant per l’esquena uffff.
Per un altra banda i canviant de tema estic començant a fer un esborrany de la temporada....bé encara és hora que algú m'expliqui quan comença una temporada i acaba l'altra, però més o menys estic planificant com distribuiré el temps de curtiment.
Hi han unes quantes coses clares:
  • Fer el circuit català de duatló cross intentant fer entre el 15 primers a cada cursa.
  • Estrenar-me en duatlons de carretera, i com a agosarat-ignorant no em guanya ningú doncs m'estrenaré intentant classificar-me pel Campionat d'Espanya al duatló de Vilanova i la Geltrú.
  • Quan arribi el bon temps (temperatures al voltant dels 20º) començarè a fer molts kms corrent per poder participar al màxim nombre de marxes de resistencia per preparar les vacances del setembre.
  • En quant a la bici intentaré anar a les curses de la Ribagorza, a alguna marxa cicloturista del tipus Remences, o la que faran a la Noguera. Tot això encarat a poder fer realitat un repte que tinc al cap des de ja fa temps....pedalar 24 hores non-stop....com l'oferta de curses d'aquest tipus és petita doncs ara per ara la que més numeros té per anar-hi és aquesta
  • I quan arribi l'estiu intentaré fer moltes hores de caco i córrer per muntanya per preparar el gran repte del 2009 la TRANS-ALPINE RUN "les meves vancances de setembre", i ho fico en majúscules perquè això pot ser BESTIAL. Com a company de curtiment, babeig pels paisatges, de viure a la parra tindré a Jordi Jou Reñe......per ficar nom al equip estavem entre Autistes Team o Mont-Roig Team, al final ens vam decidir per l'últim. La veritat a mi em sembla una embarcada molt bestia però de coses pitjors ens hem ensortit, o no? Jo quan veig les fotos i videos em fico nerviós, barreja de ganes de començar i de por a no poder amb tot plegat.....que guapo!!!

Ja podeu dir que estic boig i que m'ho tinc molt cregut per poder fer tot lo que acabo de dir....raó no us faltara, però millor marcar uns objectius ambiciosos que sempre estaré a temps de utilitzar la tàctica marikilla.

Tinc un altre repte que seria ja per tancar un any rodó, però millor el mantinc en secret perquè és una idea que quan em pujo a la parra em ve tot sovint al cap però ara per ara és un somni molt lluny de les meves possibiltats, si no li dedico més temps.................va si algú vol intentar endevinar-lo que ho fiqui als comentaris.

Vaig a entrenar que tinc molta feina a fer....o era a no-entrenar?

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Eiiii... Doncs es clar que val la pena tant de fred!! Ja sas el munt de coses que es poden fer sota zero!!
Pel que fa al repte que no vols dir... jo ja el se!! TINDRE NOVVBBIA!! jajajajja

Osti quin any mes mogudet que tindras... casi com el meu... aixo si, sense canviar bolquers!!

Dimarts diu que pugeu a esquiar, no??
A vere si ens veiem!!
Cuida't

Mariano Ortiz Diego ha dit...

Bon calendari, si senyor!! Me penso que al final tindrè que cedir-te el nom del meu blog...!!!
El repte aquest que dius...no sera pas trobar casa a la zona de Balaguer o rodalies¿?perque al pas que vas...!!!
Salut!!!

Unknown ha dit...

Després dieu de mi que les ganes em poden i la temporada vinent em vull apuntar a tot arreu... però tu deu ni dó!!!! Quina bèstia!
En quant al tema repte jo de tu ho tallaria amb sec... com ja veus els marujos bloggers comencen a marujear amb excés...jajajaja!!! i hi ha coses que no tenen control...
Bueno curtit no entrenis gaire i passat-ho bé... t'esperem si algun dia vols pujar a xafar neu pel pirineu!

Anònim ha dit...

eii kurtit!! carai et veig molt motivat pel nou any...
clar que si....k tu pots amb això més....
bueno, suposo que tindras temps per quedar, encara qe no sigui per entrenar....jejeje.


silva

Unknown ha dit...

Danielet, avui mateix he recordat que val la pena passar fred....això de l'ski enganxar ueiiiii. El repte? doncs t'has equivocat però si apareix l'oportunitat tindrè els trastos preparats per tirar-li tots a sobre jajaja

Mariano, ja pots estar tranquil que el nom del teu blog em va molt gran....però si jo soc un marikilla. Gràcies per la casa de Vilanova...a veure si em fico les piles d'una vegada.

Anneta ja saps l'any vinent ens juntem i disfrutar de la muntanya fins que no poguem més. Del marujeo, doncs aquest parell son unes porteres de categoria i a sobre sempre és divertit marujear una estoneta....quan quedem per fer-la petar??

Silvia ja saps que la motivació va i ve. Tot jo soc una muntanya rusa...ara adalt desprès abaix. Quan vulguis entrena tu soleta i truca'm per no-entrenar jajaja

Maria ha dit...

Jooo, Santi, sí que contestes aviat... no deixes temps ni per que gent tan enfeinada com jo pugui trobar un momentet per inspirar-se i comentar...

Respecte al marujeo del teu repte, jo també tenia la meva opinió... és sortir de boxes, no??? Jujujuuuuuuuuuuu!!!

Ànims! Ho aconseguiràs!!!

Unknown ha dit...

Hola Maria,
Potser soc jo molt ràpid o tu molt lenta....jujuju
Del repte no fare cap comentari perquè un humor tan sutilment negre i sarcàstic només és mereix un somriure meu ;-)
Cuida't i ens veiem a Palleja,no?