dimarts, 4 d’agost del 2009

Preparant les vacances

Doncs sí, encara queda un mes i ja estic preparant les vacances.
Ara us explicaré perquè sempre parlo de vacances i no de la TransAlpine-run, si a la fi aquestes seran les meves vacances. La veritat és que com ho tinc com un repte des de tots els vessants m’estimo més dir vacances que sembla que sona menys dur i més fàcil.

Ara ja em podeu tenir tota la enveja del món jijijijji perquè amb aquest video venen unes ganes de sortir a buscar al capità del meu equip, anar cap allà i ficar-me a la línia de sortida. Ufff quines VACANCES!!!!!

Aquest últim mes he decidit fer cada setmana sis dies de córrer, com a mínim cada sessió serà d’una hora i procurant fer desnivell tot i que els dies que treballo serà difícil doncs el Mont-Roig i muntanyes properes a Balaguer no donen per més, això sí, dos dies intentaré fer simulacre de etapa amb 3-4h i 2000 positius pel Pirineu.

Per ara porto des de dimecres passat seguint la rutina prou bé tot i que el diumenge que tenia previst pujar al Pirineu em vaig quedar a casa perquè no tenia el coco per patiment i alçades superiors als 2000m, així que vaig curar unes feridetes, provocades pel fregament de la roba el dia anterior quan vaig córrer sota la pluja una bona estona. S’ha de dir que vaig agafar la bici i sortint de Lleida vaig anar a veure les vistes del Port d’Àger (la idea era arribar a Corçà per veure una floreta però no era plan de ser tontet i pesadet) i per si de cas veia algú conegut per la carretera, al final les vistes les vaig veure però res més.

2 comentaris:

Arnau ha dit...

Et desitjo molt bones vacances Santi !!! Ja tens rao, dit aixi sembla que vas a passar uns dies a Salou, pero ja sabem que sera una mica diferent, oi?

L'unic que podem demanar-te es que gaudeixis al maxim i que, en la mesura de lo possible, ho comparteixis amb nosaltres. Estarem ansiosos per llegir aquest nou repte que t'has proposat.

Jo crec que ho aconseguiras pero llegint el teu blog potser t'hauria de dir que no les tinc totes...pensa el que et vagi millor per motivar-te.

Una abraçada company !!!

Unknown ha dit...

Gràcies Arnau. Si torno tranquil que ja us explicarè com han anat les vacances.
De la bona gent ja m'esta bé rebre ànims positius ;-)

Salut i espero que desprès de la cursa d'Espluga tinguesis la promesa truita de patates i la llonganissa