dimarts, 28 de desembre del 2010

GR1 Àger, una mica peculiar

Avui desprès de currar tot el finde tocava disfrutar corrent. Primer tenia al cap un Mont-Roig però al final he volgut anar a Àger a aclarir-me amb el GR1.
Aquest sender travessa la serra del Montsec d’est a oest o al inrevés, lo que sempre m’ha passat és que s’em fa molt difícil seguir-lo, trams sense senyalització, trams amb senyals molt velles i que amb prou feines és veuen, variants, zones on s’ha perdut el camí, modificacions del recorregut i un munt més d’històries. Avui volia aclarir per on anava de l’Ametlla del Montsec fins Àger...ja us aviso que no he aclarit rés, bé, sí, una cosa està clara, hi ha una nou recorregut molt ben marcat aprop del refugi-ermita de Colobó, concretament passa per davant de la Cova-casa d'en Rosell.

Cova-casa d'en Rosell

Lo curiós és que mirant els mapes on es suposo passa el GR no hi ha cap senyal i on es suposa que no hi passa, apareixen senyals....jo no ho entenc, i mira que m’esforço.
D’avui lo millor ha sigut l’entreno, el paisatge, el suar, la desconnexió de la civilització, la guineu que ha vingut a veure’m (de lluny) i les ride shots de PowerBar o com jo les he batejat les gominoles viciosilles i lo pitjor la educada propietària de quatre gossos que m’he trobat i les sabatilles Salomon Pro Trail.
La ruta per qui l'interesi ha sortit del centre btt d'Àger, visita al cementiri, font de Pedra, ermita de Pedra, font de Gabrielo, ermita-refugi Colobó, Àger i bucle direcció Ametlla fins al barranc de Colobó. Total 2h42’20’’ per 25.62kms i +1025m....estovades han quedat les cametes, demà ja intueixo una bona quantitat d'agulletes als quadriceps, que divertit!!!! Yuhu!!!


Passat ermita de Pedra a la busqueda de Gabrielo


Arrossegant els peus de tornada

PowerBar Ride Shots aviat explicare més

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquestes gominoles viciosillas igual m'ajuden a sortir més a mi i tot. Fan una pinta i una oloreta de muerte.

Anònim ha dit...

Oleeee Santi, no pares!!preparem una ruta d'aquestes!!
Tinc ganes de fer la volta al Montsec a veure si fas un hueco!!

Unknown ha dit...

Erik Ja buscarem diai hora, però donam una mica de temps per ficar-me una mica en forma...ara estic en periode cono

Salut