dimarts, 18 de juny del 2013

Compeed Stick anti-fricció

Per mi un blog pot tenir i de fet tenen diferentes utilitats, a vegades llegir de primera mà opinions de productes lluny de compromisos per darrera, a vegades informació de llocs que no conec, altres simplement entretenir i passar l'estona, alguns llegir opinions de gent amb seny, alguna vegada curses desconegudes .
Total que avui només pretenc donar-vos la meva personal i intransferible opinió sobre un producte.

Estic en procés d'adaptació a les plantilles correctores i la veritat que passar de córrer amb les Salomon Mantra que son 267 grams de llibertat i sensibilitat, ara he passat a sentir-me encaixonat, controlat, corregit i alentit. Diuen que es per la meva salut i per evitar les meves habituals lesions i molèsties però la veritat es que corro engabiat, però estic convençut que amb el temps necessari d'adaptació estaré content de no patir lesions. Ara per ara el peatge a pagar, per acostumar els meus peus i la meva pell hiper-sensible a les noves plantilles, son les butllofes i punts de pressió nous. Total que portava els peus plens de esparadrap i apòsits de compeed per curar i protegir les butllofes.

Però això ja s'ha acabat, i es que gràcies a l'Anna he descobert un producte de la marca Commpeed, es tracta de un stick amb una mena de crema que t'apliqués a la zona que tu vulguis i que penses que pots arribar a tenir butllofa i crea una pel·lícula protectora que impedeix la creació de ferides i butllofes a la pell. S'aplica sobre la zona, es deixa uns minuts, de 3 a 5 minuts, i ja es pot ficar el mitjó i sortir a córrer i funciona perfectament. Jo amb aquest producte no he tingut cap butllofa i quan m'aplico ho faig en 4 llocs diferents i 0 ferides. Ho he provat amb mitjons bons, mitjons dolents, amb calor i sempre funciona bé. A sobre no deixa residus al mitjons com sí fan els apòsits que deixen els mitjons plens de substancia enganxosa que no surt mai més.
L'únic punt negatiu que té es que s'ha de conserva en lloc fresc i això fa impossible portar-lo a la motxilla per si cal tornar a aplicar, tot i que a mi amb dutxa pel mig em dura un parell de dies la protecció.


Doncs res més a aportar, només espero hagi sigut d'ajuda.
Ben aviat faré l'entrada de les Salomon Mantra, que estic a punt de jubilar i donaré la meva impressió. Com a avanç us diré que té l'únic inconvenient de totes les Salomon..........la durabilitat en relació al preu.   

8 comentaris:

dani ha dit...

plantilles? quines lesions tens tu si corres que te les peles!!!

Luigi ha dit...

Hola Santi,

Per córrer porto plantilles de podòleg des de fa uns cinc anys.

Al principi, també em provocaven algun fregament i de resultes, alguna butllofa i durícia. En teoria, de butllofes, no t'ho haurien de fer i aleshores potser caldria corregir-les una miqueta (el mateix podòleg te les llimarà)

Espero que tinguis sort amb les plantilles

Per altra banda, desconeixia el producte aquest. Els compeed que conec són per després d'haver arribat el mal...

Salutacions

Unknown ha dit...

Dani Uff podria fer un seguit de sobrecarregues i lesions que tinc però que amb el poc seny que em queda tinc mig controlades.

Luigi Fa un parell de setmanes que vaig amb plantilles i a sobre la pell dels peus es diguem torracollons i a la més mínima tinc ferides i butllofes...delicat que soc jajaja
Divendres tinc visita amb el podòleg per veure com va l'adaptació.
Jo tampoc coneixia el producte, sempre havia tingut que patir el mal de fer-me butllofa, punxar-la, desinfectar-la i apòsit del compeed...però ara no em cal arribar a fer-me mal, ara faig prevenció amb el stick aquest...tot i que jo li dic compeed de roll-on perquè en recorda al desodorants jajaja

Salut i un plaer la teva i vostra visita que enriqueixen aqust racó

Unknown ha dit...

Molt interessant Santi, ho tindrem en conte per properes aventures!!
Una abraçada!

Unknown ha dit...

Dani Un altra per tu i per tots. Per cert enhorabona pel team Terrisseixols els raids, vaya parell!!!

Salut

Fernando ha dit...

Santi,

mes que plantilles correctores son funcionals
a la teva edat ja no es pot corregir res del peu
nomes podem aguantar els ossos i els tendons sobrecarregats que tens, que la Loli te apreti fort on et fa mal, resar una miqueteta i que l'Anna te escolti quant et queixis


Dr. PIfarre

Unknown ha dit...

Hola Dr Pifarré,

Benvingut a tan humil racó.
Ja tens raó que corregir poca cosa perquè son molts anys els que porto a sobre, ja em conformo amb que "m'aguantin" les meves mancances.
De fet per ara estic molt content perquè em noto prou a gust amb elles i sembla que vaig millorant...i ja fa uns quants dies que no tinc butllofes.
Com a bon agnòstic aguantaré les apretades de la Loli i de ben segur ploraré com un nen petit al arribar a casa a l'espera de les caricies de l'Anna.
Salut i bones vacances

Fernando ha dit...

De humil racó rés. Tens moltes més entrades que jo i a més a més a mi se m'acaven les idees.
Vigila amb les caricies de l'Anna que després tens sobrecàrregues i pensem que es de correr per les montanyes.