dilluns, 1 de desembre del 2008

Resum de la setmana del 24 al 30/10


50 hores sota zero i una nevadeta marquen i molt la setmana, si a sobre afegim que aquesta em tocava treballar el cap de setmana doncs dona com a resultat que la bici s’ha quedat a caseta i les caminades i cacos han sigut la normal general.

6h51’16’’ de cacos i córrer que han servit per xerrar amb bona companyia i per disfrutar de la natura. Segurament el meu estat de forma ha baixat però ja sabeu que sempre canviaré un entreno avorrit per un no-entreno amb segons qui, SEMPRE.



Dos dies de piscina amb un total de 2500 metres i amb algunes series intentant seguir el ritme de Mireia i Maria.....intentant, perquè quan jo arribava elles ja començaven la següent repetició.
Parlant de piscines i de natació.....el Lluis ha tornat a competir i ho ha fet a lo grande. Disfrutant com sempre fa però fent un temps estratosfèric, 57 segons en els 100 metres........El Tauró de Bellvis ha tornat!!!! Tio ets un crack com a nedador però encara més com a persona.

Al rocòdrom he anat dos dies a fotre bones tibades i no m’he sentit gens còmode tot i anar fent passos que abans o no podia o em costava molt. Potser em sento més segur però encara lluny de escalar una mica fi.

Per últim i dedicada a una persona que no em creia capaç de publicar una foto, doncs aquí està i prometo que no anava taja. Al meu blog la censura no existeix...visca l’anarquia i la llibertat d’expressió. Vinga ja pots riure!!!!


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta foto es mereix un comentari.
No sembles taja ni boig...sembles un tio feliç. Salut

Mariano Ortiz Diego ha dit...

Sembles lo Martimà quan era jove i feia lo servei militar a Mallorca!!!jajaja!!!Es broma curtidot...ja esta be que facis una mica l'animalot!!!jajaja!!!

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA...

Et fico la medalla pel millor premi, SER COM ETS, en cada moment...;-)

i Pq aquests moments no canviin MAI!!!

Mireia

Unknown ha dit...

Mariano....seras cabron!!! ;-) doncs si jo m'assemblo al satel·lit de Martimà tu t'assembles al Pastor de la Serreta...jjajaja vaya duo jajaja

Anònim ha dit...

no se que trobes d'estrany en aquesta foto??ei,gracies pel comentari de la cursa del dissabte,i pel soparet de la nit amb les C1 i C2,faltava la C3 pero,ja saps,es tan C que no va venir,jajaja!!!!som el B1 i la C3

Unknown ha dit...

Mireia, SER COM SOC....de qui serà "culpa" que hagi aconseguit passar de lo que la gent digui i ser com soc. MAI canviaran si ens ho proposem.

B1 i C3???? ufff quin lio....jajaja
El B2 al soparet també va disfrutar tot i que la C3 ens deixes tirats i a sobre a les tantes apareguès i se emportès un B1 mig adormit jujuju o era jajaja o jijiji

Salut per tothom

Unknown ha dit...

Santi!!!!! Ja esta be que de tant en tant fotis una mica el gamberro, Aixi no em sento tan sol!! jejejej
Com tens el hematocrit despres del entreno amb alçada d'avui.