diumenge, 26 d’abril del 2009

World Cup MTB Offenburg Alemanya

Com aquesta setmana ha sigut de recuperació del esquinç de turmell i no he fet gairebé res (un dia de piscina amb 1750m, una sortideta amb la flaca fins Borges, una caminada a l’ermita de Sant Salvador del Bosc i 20’ de córrer per veure com evoluciona el turmell) excepte una visita a la family TerriBble per conèixer al petit Aran i lo de petit per dir algo perquè sembla un homenet. Doncs fico unes fotos d’una web canadian cyclist molt recomanable per seguir l’actualitat de les competicions de nivell internacional de mountain bike.


Aquest diumenge és disputava la segona prova de la Copa del Món de mountain bike i els guanyadors han sigut la China, de nom impronunciable, Chengyuan Ren amb la Irina Kalentieva ummmmmm, sobren els qualificatius, en quarta posició.










Aquesta va dedicada al CurtimentBiker


















Emily Batty, sub23 i ja fa top10 a la copa del món. És molt maca però pedala ho fa potser millor i tot. Caldra vigilar-la d'aprop per veure com madura.




En mascles el tot poderos, delicatessen, superclasse Julien Absalon ha guanyat, amb un sorprenent teutó en segona posició, Wolfram Kurschat, que ja a la prova inaugural, va fer una cursa molt bona entrant al top10. Mister Pistoles, Jose Hermida, ha plegat (per problemes físics.... eperem que no sigui la grip porcina jejeje) i la resta de espanyols ho han fet molt bé.
Per cert us heu fixat amb la pinta de haver sortit a estirar cames que té el francés....... qui diria que acabava de estar dos hores anant a mil per hora..... somrient, net i content.







No em puc estar de destacar aquesta bestia parda que amb un plat ja té prou per fer un circuit güolcap on els mortals amb tres no en tindriem prou.....aquestos americans son molt especials; dobles, manillar de dos altures i ara un plat.







Per últim una foto del nostre Deu de la mtb.... fins i tot li perdono que no porti casc. Quanta classe que té aquest home.

Quines ganes tinc de poder pedalar sobre senders i pistes de terra i oblidar la fractura del dit de la mà i els seus danys col·laterals.

4 comentaris:

Rubén Pascual ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Rubén Pascual ha dit...

vamos santi que en nada te veo rodando con los primeros en todas las carreras.
por cierto cuando quieras damos una vuelta con la bici de carretera.
adeuu

26 / abril

Anònim ha dit...

eiii cabirol!!
has vist be la meva cara?
doncs fixa-ti bé, k aviat hem veuras en alguna foto de aquestes que has ficat,de les kurtides...jejej
recupera't aviat,records.

Unknown ha dit...

Rubén Pues a ver cuando para el viento que esta haciendo y salimos a darle a los pedales.

Anónim Segurament m'haurè fixat bé en la teva cara però per anónim ara no em bé al cap.
Records també per tu.