divendres, 1 de maig del 2009

Abril

Els números del mes de març son:

- Corrent 13 sessions amb 158.95km, 14h 10’

- Caminades 1 sessions amb 1h 57’

- Bici 8 sessions amb 406 kms, 15h07’

- Nedar 3 sessions amb 4kms, 1h50’

Segon més de la meva temporada i lo més destacable és que arriba el bon temps i estic molt malament. És nota el temps parat, però és nota que el coco no està al seu lloc i aqui és on més tinc que treballar i també és nota que la gent entrena molt fort i sortir amb segons qui ara mateix està fora del meu abast.
Definitivament el nedar el deixo com activitat de relaxació i sense cap objectiu... tinc massa feina amb les altres disciplines com per “perdre” el temps a l’aigua. Corrent i amb bici vaig millorant però no tinc fons, no tinc potencia ni explosivitat.....millor dit d’explosivitat vaig ben servit perquè foto uns pets de campionat a la que intento passar del meu ritme cochinero a un ritme exigent.
Pel maig lo més important és trobar la continuïtat que encara no he trobat i per sobre de tot ficar ordre al meu cap i aclarir-me amb un seguit de coses.
De la mala sort no parlaré perquè no hi crec en ella, tot és una predisposició que últimament tinc a que em passin coses dolentes...... el dit trencat, un esquinç del turmell molt bestia i des de ahir una lesió nova, síndrome del túnel carpia.... per no parlar de la putada soferta laboralment o la confirmació de la falsetat d’una suposada amistat. Potser és hora de tornar de tancar-me al meu autisme i renéixer de les cendres amb l’ajuda de la gent del meu petit món.

Us deixo el link d'una web imprescindible pels amants de la bona música i en concret de Metallica, hi trobareu videos oficials i parts de concerts de un munt de gires que han anat fent durant la seva dilatada historia.

5 comentaris:

Cabreta Foteta ha dit...

Caram, quina casualitat, Santi... jo també m'he dedicat a fer números... jejeje!!

Salut!!!

demolitsteam ha dit...

Va tio, anima't i que li donguin pel cul al mon. A veure si algun dia d'aquests quedem i la fem petar una estona. Si més no amb mi no petaràs, jejeejeje

Unknown ha dit...

Ei Santiaguin!!! Anima't home, si tens ganes de desconectar, vine per aqui al pallars...
Cuida't curtit!!

Enric ha dit...

Santi, la podem petar amb un café quen vulguis, pero lo de Metalica no te perdó. Bona música...

Una abraçada

Unknown ha dit...

Perdoneu per donar aquesta visió tan negativa.... soc d'estar de puta mare o esfonsat, no hi puc fer més.
Lo millor de tot és veure que hi ha gent disposada a perdre una estona de laseva vida per intentar-me animar i només amb això ja em feu sentir bé.
Aquest finde de introspecció ha servit per ficar en ordre el cap, per ficar les cames ben toves i avui una xerrada nocturna m'ha fet motivar-me per lluitar.

GRÀCIES GENT DE TOT COR