dimecres, 8 de juliol del 2009

Juny

Els números d’un juny canicular han sigut:

- Corrent 8 sessions amb 168.71kms, 18h 56’
- Caminades 1 sessió amb 1h 58’
- Bici 11 sessions amb 508.29kms, 24h39’

De principi a fi aquest mes ha sigut una triomfada total, i no per fer uns números impressionants, o per uns resultats molt bons, o per una progressió bestial, res de tot això, juny ha sigut un mes on he sentit coses meravelloses tan esportivament com personalment i lo millor és que no puc distingir clarament les dos vessants ja que moltes vegades anaven juntes i eren un tot.
He descobert perquè m’agrada tan córrer, he nascut per fer llarga distancia tot coneixent nous paratges i racons de la nostra natura, tots els kms que fins ara havia fet era els passos naturals que tenia que donar per arribar fins a Ultra-Trail (Luigi sisplau dis-me la traducció al català perquè aquesta paraula no m’acaba d’agradar).
Si corrent sento que és una cosa natural i em surt de dins a la bici cada dia que passa m’adono que tot i disfrutar tan o més no tinc condicions naturals per pedalar. Tot i això ja tinc objectius a la vista i sobretot un per l’any vinent.
De tot plegat lo que em fot una mica és que a la feina tinc massa coses per fer (tot que sembli increïble que un currela de l’administració pública pugui dir això us ben asseguro que es veritat) i no he pogut gaudir massa de les coses que he fet. La resta de l’any surto del curro i desconnecto moltissim i si penso amb la feina és perquè em ve de gust però ara moltes vegades el cos està corrent però el cap està pensant en la carpeta de les feines pendents.

Mirant fredament els números surten pocs kms però la feina no ajuda a poder programa res amb una mica de cara i ulls, i molts dies al plegar o la lluna ja estava al cel o estava massa cansat per fer qualsevol cosa que no fos sopar o passejar per refrescar el cap i el cos.

Al juliol espero poder fer regatera als corriols pirinencs tot gastant keds....per la Maria bambes jujuju... i així preparar les vacances del setembre, del 5 al 12 de setembre amb el meu capità estaré fent turisme actiu pels Alps Alemanys, Austríacs i Italians.... cada dia tinc menys por i més ganes de disfrutar a muerte perquè estic convençut que allò serà molt gran i com desprès puguem quadrar agendes amb M&S ja serà BESTIAL.


Pel final deixo lo millor, un video protagonitzat per la meva AMIGA Mireia perquè molta part de la personeta que soc i de les coses que he arribat a fer és gràcies a ella....... sempre he pensat que la gent utilitza la paraula amic/amiga molt gratuïtament i per mi té un valor molt gran, que només la mereixen comptades persones que afortunadament he pogut conèixer.

Maria disfrutem que per un dia no som nosaltres els que quedem retratats

Apujeu el volum perquè això va ser mooooooooooooooooolt GRAN!!!! Mireia ja saps que està fet amb moooooolt cariñuuu!!!

4 comentaris:

Cabreta Foteta ha dit...

Boníiiiiissimm!!!Que gran ets, Santi!!!!
Ja era hora que algú li plantés cara a la bloggerMireia... i amb les seves pròpies armes!Jujujuuu!!!
Sisi, ja sé que jo també surto fent el pena... però es nota que era per incitar-la, no?? Tàctica d'equip...
Que n'aprenguin!!!

Luigi ha dit...

Òstres, la paraula maleïda i ara en boca de tothom: "ultra trail". I dic jo també: què qllons significa? jajaja

Traduccions possibles i recullides al llarg d'una dilatada recerca de camp (totalment inèdites, al lloru):

"súper cursa"
"llarga muntanya"
"duro de pelar"
"això no s'acaba mai"
"chumba chumba"
"isostar fins a les orelles"
"demà torno"
"xoriço de finixer"

...i moltes més, encara no reconegudes oficialment. Però el que mola de veritat és dir "jo vaig fer aquell ultra-trail" O no? jejeje

I portar la samarreta susodicha!

PD: em fico allà on no em criden, el vídeo està fet amb traiduria i penjat amb alevosia. Se te va a caer el pelo, Santiago! jajaja

Luigi ha dit...

I "briefing"... què vol dir "briefing"?

Unknown ha dit...

Cabreta Espero que desprès m'ajudis perquè em veig venir una revenja molt cabrona. Sort que ja sap que me l'estimo molt...colara com a atenuant???

Luigi estic entre "això no s'acaba mai" i "demà torno" jajaja molt bones.
Jo ara quan surto de marxa a triomfar em fico la samarreta del UltraTrail d'Ainsa però les femelles no saben de que va i no em menjo un rosco :-( O com a molt em tracten de boig.

El tema briefing....no estic del tot segur però per mi que és un vent, com la tramuntana, gregal, llevant, xaloc, migjorn, garbí, ponent i mestral. O era aquesta nova beguda hipotonica amb aminoacids ramificats que utilitza el Killian Jornet....ufff no ho se ho busco al diccionari i ja et dic algo. JAJAJA

Salut