dimarts, 7 de desembre del 2010

Integral a la Serra Blanca i Serra Negra

Soc persona de molta paciència i sang freda, però tot té un límit i si em busquen al final surt la bestia (bé millor deixar-lo amb animal de companyia) impacient i frenètica que porto dintre.
Si em passo un dia sencer parlant d'un racó de natura, parlant de la seva fauna, de la seva flora i del seu encant més enllà de lo material, doncs el resultat és que el primer dia de festa no em puc estar d’anar a trepitjar aquesta zona i de sentir-me part d’ella.

Avui he estrenat senders nous, he inaugurat l’acondicionament d’un sender ja mític, i sí, també he acabat ben estovat, i es que encara no estic per córrer 2h. Però com ja sabia, ha valgut la pena, i molt. Senders estretets però acollidors, pistes sense activitat humana i el temps tot i ennuvolat i amb alguna gota ha sigut benèvolent amb mi i la temperatura ha estat al voltant dels 14º.


La ruta és molt guapa perquè hi ha zones amb vistes del Mont-Roig, de la Plana, de la Serra de Bellmunt i zones on tot el que és veu està a tocar de la mà i on només la fugida elèctrica d’algun animal pot alterar la pau que és viu.

Al fons Cubells, en primer pla un arbre dormint

Mont-Roig des de la Serra Blanca
Dades de la ruta circular: 23.9kms amb +517.

4 comentaris:

Enric ha dit...

Tu roninenja i tot el que tu vulguis, pero no sé quina n' estàs preparant pero me tienes un pel acollonido... o no.

A veure si redueixes la meva ansia faisbukiana ( del verb facebukejar)

Una abraçada i fes anar les cames com il faut. I a veure que dius del test de Conconi (que la veritat, en persona es un ...)


Runineja pero ja!

Mariano Ortiz Diego ha dit...

Però des d'on has sortit animal????perque 23kms tela marinera...¿¿de Camarasa????
Lo que m'agradaria és veure com te fas pols per fer les autofotos corrent...jejeje!!! La zona impecable...senders made in Constructrails S.A., avui aniré jo amb la BTT!!!

Unknown ha dit...

Enric Un plaer rebre la visita d'un savi com vosté.
Estic preparant una travessa de la comarca de la Noguera, de est a oest, encara no tinc clar el recorregut ni els kms, però aprox serà seguir el GR1 i buscant paratges propers que mereixin ser visitats....ja anirè informant.
Del Conconi, ja havia sentit parlar malament de qui l'ha tractat, i del test doncs quan el fici vostè i la resta de bloggeros estareu degudament informats.
Salut Mestre

Mariano Si jo soc animal, tu ets bestiota perquè fer 12,5h setmanals és de locos!!!
Sortida des de Camarasa i sense passar per la pastisseria, que té molt mèrit en el meu cas.
Del teu autofotos corrent....llàstima de no haver un making off perquè guanyi el nobel al cachondeo...lo que va començar com paro aquí un moment per fer una foto que això es precios va acabar amb un seguit de series amunt-avall que vist de lluny devia ser de lo més cómic.
Tot sigui pels meus fidels lectors del blog.

Salut i perdoneu pel tocho resposta.

Enric ha dit...

De bon rollito, si tornes a dir.me savi, no torno a ficar els ulls al teu blog. ;-).

Que per cert, el miro sovint.

Una abraçada