divendres, 6 de desembre del 2013

Al mal temps bona cara i a córrer



Diuen que les bicicletes son per l'estiu, i potser tenen raó perquè a l'hivern fa fred, vent, pluja, boira i mil meteors més que només fan que donar-nos motius per quedar-nos a casa. Llavors si penses una mica es quan t'adones que no és la bicicleta, sino qualsevol activitat que es vulgui fer a l'aire lliure que només es per l'estiu. Però aquest pensament és pels que no son amants de l'esport i dels seus valors.....com diuen si fos fàcil no ho fariem.
Total que tot i el "mal temps" he disfrutat de la natura corrent. La veritat és que hi han hagut dies que no he pogut vèncer la veueta dins del meu cap que diu -Fora fa fred i aquí s'està tan bé- però un altra veueta dins del meu cap també en deia -Ho saps, lo més dur es ficar-se la roba, una vegada fora t'ho passaràs molt bé-.
Una molt bona manera de fer caure la balança del costat bo és quedar amb gent, llavors és una obligació perquè has quedat i tens que anar....... i desprès a disfrutar.


Dies d'exploració per zones que tenia pendents amb més o menys fortuna. En aquests dies m'encanta l'incertesa total de cada segon. Que hi haurà darrera aquell arbre, aquell matoll, cap a on anirà el sender, s'acabarà, estarà brut, podré connectar amb aquella pista que hi ha darrera la serra. A vegades em maleeixo els ossos per ser tan ruc i estar al mig de no se ben bé on ple d'esgarrinxades, però al final SEMPRE acabo feliç per la troballa o pel fet d'haver explorat.
Dies on lo de menys és el lloc on estàs i lo que importa és amb qui estàs.
Dies on el ritme el marca el rellotge i només hi han dades, que si desnivell, pulsacions, temps, distancia.
Dies on aconseguir la foto que tinc al cap ho és tot i segurament al final quan estic davant el ordinador només faig que pensar amb el treball que tenen les grans fotos que veig per internet tot i que semblin fetes per casualitat.

Però en definitiva el que importa és viure sensacions i sentir-se a gust amb un mateix.






6 comentaris:

dedoctor.blogspot.com ha dit...

Grans veritats!

Unknown ha dit...

David Tots els que fem esport ja les coneixem aquestes veritats i gràcies a aquestes ens omple la vida de cosetes que ens fan més humans.

Salut i a disfrutar de les veritats

Unknown ha dit...

Saps fa dues setmanes, que feia encara més fred del normal, doncs se'm va acudir sortir amb btt... ¿?¿?¿? Ja vaig vere que al meu carrer marcava 0º... però... ja hi era! i venga a pedalar, i venga a pedalar! Només dir-te que vaig apretar força per entrar en calor, que en cap moment em vaig treure la jaqueta. Baixant va ser un malson... quin fred! a la cara, a les mans, bé, i els peus ja ni els notava...
Res que a córrer he sortit sovint però em costarà tornar a agafar la bici... Són durillos els hiverns, eh! però el fred no ens guanyarà! ;-)

Unknown ha dit...

Anna Ets una bestiota!!! sortir amb bici segons quin dies de l'hivern és de.....VALENTA!!!
Els hiverns son durillos però de vegades cau pols blanca del cel i desprès...a fer traça jajaja

Petons per la family

Mariano Ortiz Diego ha dit...

Osti Santix...merci per ficar fotos made in Mariano!!!jajaja!!! Jo dec d'anar al revès del món perque just aquests dies he començat a entrenar amb la bici...i la veritat és que tampoc fa tant fred jeje!!!
Au salut i ens veiem al curro...

Unknown ha dit...

Mariano Tu ets biker total i cantàbric així que lo teu està a un altre nivell....els Cracks aneu a part!!!
Les fotos com surto doncs em prenc la llicencia d'agafar-les però de totes maneres gràcies per fer-les, també a la Gloria i Eduard Abella.

Salut i disfrutar del fred...a tu que t'agrada