dilluns, 12 de gener del 2009

Duatló de Folgueroles

Com ja comença a ser tradicional amb mi abans de la cursa gens de nervis, lo qual és una mala senyal però si no s’entrena, si no s’està motivat per patir, si fa molt fred, si hi ha boira, si hi ha tot el fang del món doncs poca cosa és pot esperar d’una cursa i així ha estat. He fet el quaranta de la general....lluny, mooolt lluny del meu objectiu inicial de fer top20.
Si intento explicar aquesta duatló només em ve al cap la veu del organitzador quan estàvem tots a la línia de sortida i ens explicava lo destrossat que estava el circuit, el gel que hi havia, el fang que ens arruïnaria les nostres transmissions, una baixada que amb sort la faria sobre la bici un 10% i de rerefons sentia la seva desesperació per el treball que havia fet i que per les pluges i la neu s’havia anat a prendre pel cul.
Surto aquesta vegada on em pertoca, es a dir, pel mig i ni em plantejo agafar el calentón per ficar-me més endavant.....això no és competir. La resta del primer sector vaig fent amb les pulsacions altes però a ritme lent i comóde.
Transició amb la novetat de portar les pegasus amb gomes que facilita i molt no ser tan lent.
A la bici només tenia un pensament –Com tingui que parar a netejar les rodes de fang plego- El fang era a tot arreu però era líquid i tot i que la transmissió sonava a ferralla no tenia ni problemes amb el canvi de darrera, això sí, el de davant no volia fer caure la cadena al plat petit i la pujada llarga s’ha fet molt dura, desprès quan només havia repechos durs llavors amb sort i lentitud entrava el plat petit. El circuit és preciós, però quan no hi hagi fang, perquè ahir anava per on podia que no tenia que ser necessariament per on volia.
L’últim córrer doncs anar fent banys de fang que diuen que va molt bé per la pell.
Conclusió, si no entrenes per competir no cal anar a fer el ridícul i passejar-se.
A destacar l’estrena....a les competicions de la Silvia. Vaya estrena amb el fanguer que havia i com una campiona va acabar i a sobre contenta.
El Marc Casals....ja no m’atreveixo a dir-li Markitos, o sí? Que ja és tot un pro. Doncs va fer sisè i ja està definitivament establert a l’elit i només li falta un podi i a veure qui el pararà llavors.
La Mireia filosofant en cursa i segona....molta classe hi ha dintre d‘aquesta xiqueta que sense estar al 100% ni molt menys està allí a dalt de tot. Disfrutant i fent lo que et demana el cos segur que tot anirà millor encara.

7 comentaris:

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Que guapos esteu amb lo Mariano! I que bé q s´està a caseta calentonet amb el radiador al costat ;) Noi quin fanguitxer!!

Anònim ha dit...

eiii kurtit!!
la veritat es que la duatló de folgueroles era una bona estrena pe a mi,ja que la proxima si no fa fred i no hi ha fang, sera una pasejada....jejeje.
quant estrenis la bici de carretera, amb la motivació que portaras....que es preparin.......... que be la gacela!

Luigi ha dit...

Òstres, quina llàstima, sabia de la Duatló però no vaig caure que potser tu partiparies.

Aquests paratges els trepitjo molt sovint. Potser massa, jajaja

Endavant, agafant la forma!

Unknown ha dit...

Pluri Ja tens raó que s'està molt bé a caseta calentet...però jo soc de fàcil enganyar i ja veus enfangant-me fins a les orelles...literalment.
Silvia El teu bateig va ser a lo curtit de muntanya...enlloc d'aigua...FANG!!! Quan tingui flaca ja la estrenarem.
Luigi Trepitges uns llocs molt guapos però l'altre dia amb tant fang la feina era no anar per terra, el tema disfrutar va ser secundari. Per cert lo de la teva sessió d'escales supera i de llarg lo que jo feia fa uns mesos....vaya coco per aguantar.

Salut per tothom i paciència que ja queda menys per la canícula estival

Maria ha dit...

Ehhhhhhh, per a l'estrena de la flaca espereu-me, que em faria gràcia ser-hi... i poder PEDALAR, és clar!!!

De la foto... em podríem explicar per què feu tan mala cara??? Que potser us molesta alguna cosa???

Unknown ha dit...

Curtiiiiiiit!!! Deixa't estar de ploriquejar pel resultat... I que no es bonic això d'enfangar-se fins a les orelles? I la companyia i el curtiment??
No es pot estar sempre a tope, aixo si hem de procurar acabar i dir...MOLT CONTENT!
A vere si ens veiem aviat k per aki hi ha un curtidet que et vol coneixer!

Anònim ha dit...

Mireu,mireu,ara ja començo a entendre moltes coses,mireu al Santi com compra al carrefur....http://www.videos-animales.com/mas-rapido-que-el-guepardo.htm